Categories

Fabricants

Ofertes

En aquest moment no hi ha productes en oferta.
Sistema de Pago Seguro

PAGAMENT SEGUR:

Comprant a la nostra botiga on-line, si Vè. Ho desitja, no cal gestionar diners. Quan executeu l'opció "afegir a la cistella" simplement ens està enviant un correu electrònic sol·licitant el article.

En uns instants Vè. Rebrà un mail de tiendabalanzas.es indicant-li el número del nostre compte perquè pugui efectuar l'ingrés o transferència des de qualsevol oficina bancària.

Evidentment si Vè. Sol efectuar transferències bancàries des del seu ordinador i confia plenament en aquest mitjà, així pot fer-ho també. PAYPAL, VISA, MASTERCARD, MESTRE, DINERS CLUB, AMERICAN EXPRESS i una targeta de dèbit.

Les formes de pagament admeses són: Targeta de crèdit o dèbit, transferència, PayPal i contrareemborsament(*).

Contra és admès sempre que la comanda reuneixi les condicions d'aquest mètode de pagament.

La nostra intenció ha estat crear la més completa botiga on-line de pesatge comercial i industrial, maquinària d'hostaleria i alimentació del mercat nacional i creiem que ho hem aconseguit, perquè puguin trobar tota la maquinària, fins a la menys habitual. Som conscients que molts dels articles exposats a la nostra web, no s'adquireixen per botiga on-line, cal veure'ls, sol·licitar-los amb opcions o accessoris i cal el tracte directe amb un tècnic comercial. Nosaltres els tenim exposats perquè coneguin que disposem d'ells. I el més important, amb el PREU.

Si ho prefereix pot contactar amb nosaltres per telèfon o mail per demanar assessorament tècnic referent al model que s'adapta més a les seves necessitats. Així com sol·licitar un pressupost si desitja comprar diversos productes o per a reformes i muntatges de botigues, comerços i parades de mercat. Rebrà el seu pressupost per mail a 24 hores. Aconseguirem millorar encara més aquests increïbles preus.

(*)Nomes clients enregistrats i amb antiguetat.

<< Tornar al carret