Categories

Fabricants

Ofertes

En aquest moment no hi ha productes en oferta.
Sistema de Pago Seguro

BASCULES RAMADERES:

No importa quin tipus de bestiar necessiti pesar, (Vaquí, Boví, Equí, Porcí) ni tan sols la quantitat de caps, en TiendaBalanzas TECNOBAL comptem amb la bàscula ramadera electrònica que solucionarà els seus problemes de pesatge del bestiar i per molt temps, perquè les nostres bàscules ramaderes són resistents, robustes i d'alta durabilitat, fabricades amb la més avançada tecnologia que li garanteix un llarg temps de vigència i actualitat dels nostres equips. Amb les nostres Bàscules electròniques pesadoras de bestiar és possible realitzar el pesatge dels seus animals en forma individual o col·lectiva, tenim l'equip pesador just a la mida de les seves necessitats. Els nostres sistemes de pesatge són bàscules electròniques i estan compostes per un indicador electrònic de pes i 2 barres de pesatge que poden ser col·locades en diversos equips; una plataforma, una premsa o una gàbia.

La fabricació de les nostres bàscules ramaderes és a força d'acer al carbó recobert amb pintura epòxica i els seus sensors de pes estan construïts en acer niquelat per oferir a la bàscula una major resistència a la corrosió per poder suportar les dures condicions de treball en un medi ramader

BALANCES INDUSTRIALS:

Les altes prestacions de les petites balances requerien d'una carcassa i unes proteccions IP-66 o superiors per poder treballar en entorns industrials més hostils i proporcionar una alta durabilitat.

Per això les balances industrials són tan necessàries en les empreses i en TiendaBalanzas disposem de totes elles, en capacitats de fins 30Kg i 60Kg.

BASCULES INDUSTRIALS:

Tenim la solució que necessita de la recepció de mercaderies fins a l'expedició etiquetada dels seus productes. Enginyeria, bàscules de camions, indicadors de pes, plataformes de pesatge, transpaletes pesadoras, sistemes de pesatge, control, selecció i etiquetatge automàtic o manual, pesatge de sitges, ensacadores i barres pesadoras.

TiendaBalanzas.es

La nostra experiència en Pesatge industrial, Bàscules i balances ens avala

Les millors Bàscules i Balances del mercat